Пт, 2024-03-29, 16:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:11
Висунуть єдиного кандидата в мери Києва "Батьківщина", УДАР та "Свобода"
Інші останні Політичні новини
Опозиційні сили "Батьківщина", УДАР і "Свобода" висунуть єдиного кандидата на вибори мера Києва. Про це в інтерв'ю газет заявив лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк, передає "КоммерсантЪ-Украина".

За його словами, Рада опозиції була створена для кількох цілей: виробити і узгодити єдину політичну позицію, внесення законів.

"Третє: спільна участь у виборах. Я кажу сьогодні в першу чергу про місцеві вибори, починаючи з виборів у Києві", - зазначив Яценюк.

Відповідаючи на запитання, чи буде від "Батьківщини", УДАРу та "Свободи" єдиний кандидат у Києві, він сказав: "Абсолютно правильно. Адже ця формула показала успіх".

Нагадаємо, 1 червня Леонід Черновецький написав заяву про відставку з поста міського голови.

19 липня секретар Київради Галина Герега звернулася до Верховної Ради з клопотанням щодо призначення позачергових виборів Київського міського голови.

1 листопада повідомлялося, що партія "УДАР" Віталія Кличка" має намір ініціювати призначення Верховною Радою дати виборів мера Києва та Київської міської ради на травень 2013 року. Про це повідомив лідер партії Віталій Кличко.

22 листопада Олександр Попов заявив, що провал Партії регіонів на виборах ВР у Києві не зменшує його шансів отримати перемогу на виборах мера столиці в 2013 році.

10 грудня Попов сказав, що вибори мера Києва мають відбутися разом із виборами до Київради навесні 2013 року.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 995 | Додав: adminA | Теги: Батьківщина, кандидата в мери Києва, УДАР та Свобода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]