Пт, 2024-03-29, 17:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:16
Віталій Кличко може зустрітися у 2012-му з Ніколаєм Валуєвим
Інші останні Спортивні новини

Як повідомив директор українського представництва промоутерської компанії братів Кличків Олександр Касюк, чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко може провести свій наступний бій на НСК "Олімпійський" з росіянином Ніколаєм Валуєвим.

"Зрозуміло, що ніде так не будуть вболівати за Віталія, як вдома. Тому його давня мрія - провести турнір саме в Україні, як варіант - у Києві, - цитує Касюк day.kiev.ua. - Київ, як і будь-яка столиця, - місце, переповнене різними подіями, перенасичене різними емоціями. Тому і бокс в Києві сприймають нарівні з усім. Щоб зацікавити столичну публіку, потрібно дуже постаратися. Не факт, що навіть бій за титул чемпіона світу зміг би зібрати повну арену.

Словом, створити ажіотаж дуже важко. Крім того, до теперішнього часу в нашій країні неможливо було виконати це технічно. Тепер у нас є арена - стадіон "Олімпійський". З'явилася реальна можливість провести поєдинок братів Кличків, і такі переговори вже ведуться. Тому на НСК "Олімпійський", можливо, вже наступного року відбудеться їхній бій. Можливо, до чемпіонату Європи 2012, а може - після. Найімовірніше, що це буде росіянин Ніколай Валуєв".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1023 | Додав: nowyny | Теги: віталій кличко, Ніколай Валуєв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]