Пт, 2024-03-29, 15:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:48
Вітні Х'юстон поховають у п'ятницю
Інші останні Новини світу

Поліція оголосила сьогодні про завершення першого етапу розслідування обставин смерті американської співачки Вітні Х'юстон.

"Станом на сьогодні слідство не є кримінальним. Ми завершили слідчі заходи в готелі", - уточнив лейтенант поліції Марк Роузен.

Відділ слідств у справах про насильницьку або раптову смерть підтвердив факт виявлення в готельному номері Х'юстон декількох склянок з ліками, що видаються тільки за рецептом лікаря. При цьому пресу попросили не робити поспішних висновків, передає ИТАР-ТАСС.

"Склянок було трохи. Не більше, ніж зазвичай тримає в аптечці будь-яка людина", - уточнив заступник керівника відділу Ед Вінтер.

Він підтвердив, що через значну увагу ЗМІ до трагедії і безліч спекуляцій на цьому ґрунті вирішено до певного часу не оголошувати результатів проведеного розтину тіла співачки. Патологоанатоми хочуть ще ознайомитися зі звітом про токсикологічну експертизу, а на його підготовку піде час.

Похорон Вітні Х’юстон відбудеться в п'ятницю

Вітні Х'юстон поховають у п'ятницю на батьківщині знаменитої співачки – в штаті Нью-Джерсі. Про це повідомило в ніч проти вівторок агентство Ассошіейтед Прес з посиланням на джерела, наближені до сім'ї Х’юстон.

Тіло співачки перевезуть на літаку з Лос-Анджелеса в її рідне місто Ньюарк в найближчі кілька годин, зазначає агентство.

За даними джерел, родичі Х'юстон просять провести церемонію прощання із зіркою поп-музики на арені спорткомплексу Prudential Center в Ньюарку, розрахованого на 18 тисяч глядачів, передає РИА "Новости".

Як раніше повідомляли родичі зірки, першим, хто виявив Вітні Х’юстон у ванній кімнаті, була її тітка Мері Джонс. Вона підготувала вечірню сукню для своєї племінниці і чекала її виходу з ванної.

Однак, так і не дочекавшись співачки в кімнаті, вона вирішила заглянути у ванну. Саме Мері Джонс витягла звідти Х’юстон і почала надавати їй першу медичну допомогу.

У понеділок інтернет-портал TMZ з посиланням на судового слідчого та представників родини зірки писав, що знаменита співачка померла до того, як її тіло занурилося під воду у ванній.

За даними порталу, води в легенях співачки було недостатньо для того, щоб настала смерть. Члени сім'ї співачки схиляються до версії про те, що зірка померла в результаті прийому психотропного лікарського препарату ксанакс та інших медикаментів після вживання алкоголю.

Вітні Х'юстон померла від тих же ліків, що і Майкл Джексон

Співачка Вітні Х'юстон померла в результаті прийому "коктейлю" з алкоголю і ліків в останні 48 годин до смерті. Таку версію виклала поліція лос-анджелеського району Беверлі-Хіллз рідним і близьким Х'юстон, підкреслюючи, що ліки були аналогічні тим, що були призначені Майклу Джексону.

У неділю в морзі було проведено розтин тіла Х'юстон. На ньому не було виявлено слідів ударів, інших травм або ран, повідомив раніше заступник слідчого у справах про насильницьку або раптову смерть Ед Вінтер.

Висновок за підсумками розтину, за його словами, буде опубліковано тільки після того, як патологоанатоми ознайомляться з результатами токсикологічної експертизи. На неї зазвичай йде 4-6 тижнів.

Як повідомлялося, тіло співачки було знайдено у ванній кімнаті в номері готелю Beverly Hills Hilton у Лос-Анджелесі.

Заступник головного слідчого Лос-Анджелеса Ед Вінтер підтвердив заяву поліції про те, що слідів насильницької смерті на її тілі не було виявлено.

Співробітники органів правопорядку знайшли у кімнаті Х'юстон кілька рецептурних лікарських препаратів. Тим часом родичі поп-зірки повідомили, що вона приймала заспокійливий лікарський засіб ксанакс. У поєднанні з алкоголем цей препарат може викликати сонливість. За повідомленням The Sun, в її номері також були знайдені такі препарати, як лоразепам і валіум.

Імовірно, Х'юстон могла знепритомніти після прийому декількох ліків і захлинутися, коли приймала ванну, що й стало причиною її смерті. Коли співачку знайшли, її голова була під водою. Лікарі не змогли повернути Х'юстон до життя після того, як її витягли з ванної.

Поліція Беверлі-Хіллз розглядає варіанти ненасильницької смерті співачки. Слідство схильне вважати, що Х'юстон померла до того, як вона з головою опустилася під воду у ванні.

При розтині в легенях Вітні була виявлена вода. Але її обсяг виявився занадто малим, щоб зробити висновок, що виконавиця захлинулася, втративши свідомість або заснувши. Все вказує на те, що смерть наступила до занурення під воду.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1103 | Додав: adminA | Теги: Вітні Х'юстон поховають у п'ятницю | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]