Чт, 2024-04-18, 02:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:48
Витратили понад 122 мільйони гривень на дорогу до мисливської резиденції Януковича
Інші останні Економічні новини
Служба автомобільних доріг у Київській області уклала договори на додаткові роботи з ремонту автодоріг до мисливської резиденції Віктора Януковича "Сухолуччя". Останні виплати за роботи становлять 5,54 млн гривень, повідомляє ТВі з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначає видання, усього мають відремонтувати 15,2 км дороги. ПрАТ "Броварське шляхово-будівельне управління №50" отримає 0,24 млн гривень за ремонт 5,2 км дороги О100803 Димер – Богдани. Контрольним пакетом акцій цієї компанії володіє громадянин Росії, імені якого SMIDA (Державна установа "Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України") не розкриває.

ПП "Автомагістраль" отримає 5,30 ммлн за послуги з поточного середнього ремонту автомобільної дороги О100807 (Димер – Богдани) – Дніпровсько – Тетерівський заповідник на ділянці км 0+000 – км 10+000.

Усі роботи фінансують з державного бюджету, завершити повинні до кінця наступного року.

Як відомо, дорога Димер – Богдани веде до Дніпровсько-Тетерівського заповідника, де розташована мисливська резиденція Януковича, відома як "Сухолуччя".

Цього літа Київська облрада віддала 30 тисяч гектарів Дніпровсько-Тетерівського заповідника в оренду на 49 років товариству мисливців і рибалок "Кедр".

З урахуванням цієї закупівлі на ремонт автошляхів від Києва до резиденції та доріг у самому лісгоспі вже витратили 122 млн гривень.

Раніше повідомлялось, що дорогу під ґанок резиденції Януковича "Сухолуччя" доремонтують за 13 ммлн гривень.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 907 | Додав: adminA | Теги: дорогу, мисливської резиденції Януковича, 122 мільйони гривень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]