Пт, 2024-04-19, 09:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:25
Візу до Великобританії Кернесу не дали через його "кримінальне минуле"
Інші останні Новини з регіонів України

Міському голові Харкова Геннадію Кернесу відмовили в отриманні візи до Великобританії. Як повідомляють джерела у МЗС, причиною відмови стало нібито "кримінальне минуле" мера Харкова.

Кернес мав увійти до складу української делегації під час візиту до Лондону 7 лютого, у рамках якого сторони обмінювались досвідом підготовки до Євро-2012 та Олімпіади-2012 у Лондоні.
Разом з віце-прем'єром Борисом Колесніковим, який очолював делегацію, до Лондона їздили мери міст, які прийматимуть Євро-2012, проте Кернес у візиті участі не брав.
У прес-службі харківського міського голови на прохання журналістів прокоментувати ситуацію у відповідь лише пообіцяли озвучити позицію мера з даного питання найближчим часом.
Зазначимо, що в Інтернеті з'явилися так звані нев'їзні списки українських чиновників, яким може бути заборонено в'їзд в країни Заходу. Ці списки опозиція передала керівництву США і Європейського Союзу. До отриманих списків і за океаном, і в ЄС поставилися більш ніж серйозно. Про можливу легалізацію подібного списку на зустрічі з Віктором Януковичем згадувала держсекретар США Хілларі Клінтон. В цих списках фігурує прізвище Кернеса.
Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив кілька років тому, що Кернес "керує воєнізованими загонами на чолі з підлеглим йому кримінальним авторитетом Джонсоном".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1098 | Додав: nowyny | Теги: віза, кернес, кримінальне минуле, Великобританія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]