Пт, 2024-03-29, 17:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:54
Владу Яремчого 400 людей змусили повернути мобільний зв'язок
Інші останні Туристичні новини
Мобільні оператори МТС та "Київстар" відновили мобільний зв'язок у Яремчому, виконуючи рішення позачергової сесії міськради, яка щойно завершилась. Про це повідомив міський голова міста Василь Онутчак, передає Укрінформ.

"Станція стільникового зв'язку МТС та "Київстар" вже включена в Яремчому. Негайно відновити зв'язок мобільних операторів - рішення нинішньої позачергової сесії, яка відбулась після громадських слухань", - зазначив Онутчак.

Він зауважив, що міськрада Яремчого скасувала своє рішення про відключення операторів МТС та "Київстар" на 6 місяців. Депутати створили комісію, яка за цей час визначить нове місце для встановлення веж-ретрансляторів МТС та "Київстару". Наразі ж вони розташовані на території міської лікарні.

Як зазначив Онутчак, у громадських слуханнях взяли участь близько 400 людей. Міська влада заслухала 12 виступів, які проголосили ініціативні групи яремчанців, що виступають за та проти мобільного зв'язку в місті. Після цього обранці зібрали позачергову сесію, на якій одностайно ухвалили рішення про відновлення зв'язку у Яремчому.

Нагадаємо: 1 листопада курортне місто Яремче опинилося за межею досяжності для абонентів "Київстар" та МТС. Ці оператори виконали рішення сесії міськради про припинення їхньої роботи на території міста. Причина - звернення громадян про шкідливість впливу веж-ретрансляторів на здоров'я людей. Оператори мобільного зв'язку оскаржили рішення міськради в суді, а керівники туристичних фірм та власники зелених садиб розпочали збір підписів за відновлення зв'язку у Яремчому.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 896 | Додав: adminA | Теги: владу Яремчого, мобільний зв'язок, 400 людей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]