Пт, 2024-04-19, 07:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:16
Воювати з бойовиками вирушили жінки та бійці "Беркута". ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Після блискучої операції в Маріуполі бійці батальйону "Азов" знову заступили на бойове чергування. Хлопці відпрацьовують звільнення укріп-районів, які поки що перебувають під контролем бойовиків, ідеться в сюжеті ТСН.

Вояки з "Азову" посилено тренуються. Щоденні заняття із стрільби, тактики та розвідки – перепочинку у бійців практично немає.

Бійці кажуть, що інструктори ганяють їх як сидорових кіз. Навчання проводять колишні працівники "Беркута", які відмовилися їхати на Київ під час пікової фази протистояння Майдану та режиму Януковича. Тепер ці професіонали допомагають воякам "Азову" вдосконалити бойову підготовку.

Хлопці запевняють – більшість місцевих на Донеччині зустрічають їх як визволителів, адже жити у постійному страху за своє життя там стомилися і чекають якнайшвидшого звільнення від терористів. В "Азові" людей розуміють – кажуть, жодного жалю до найманців, які воюють проти України, і не може бути.

У батальйоні "Донбас" з'явилися жінки-бійці: "Вони добре піднімають планку"

У батальйоні "Донбас" з'явилася жіноча група. Дівчата, що пройшли Майдан, готуються до бойових дій на Сході. За словами інструкторів, дівчата "дуже піднімають планку", пише УНІАН.

"Вони прийшли сюди, тому що вони патріоти. Ми вважаємо, що це подвиг. У них віддача - 100%, тоді як у чоловіків - 50 відсотків, від сили - 70", - кажуть у батальйоні.

Раніше повідомлялося, що батальйон "Донбас" поповниться бійцями Президентського полку.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 827 | Додав: adminA | Теги: бойовиками, жінки та бійці Беркута. ВІДЕО, воювати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]