Вт, 2024-04-23, 23:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:00
"Волинь" сенсаційно перемогла "Шахтар". ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
Донецький «Шахтар» зазнав третьої поразки в сезоні, поступившись луцькій «Волині» 2:0 в рамках 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України.
Перемогу команді Віталія Кварцяного, що перервала 2-матчеву серію з поразок і чотирьох ігор без перемог, приніс дубль нападника Редвана Мемешева.

Таким чином, донеччани залишилися на другому місці турнірної таблиці чемпіонату Прем'єр-ліги, однак «Дніпро», що йде третім має на дві гри менше. У разі перемоги над «Металургом» в Донецьку, дніпропетровці повернуться на другу сходинку вже 3 листопада. «Волинь» же перемістилася на 12-е місце.

Лучани володіли ініціативою на старті поєдинку, а коли екватор першого тайму було подолано, зуміли втілити перевагу в один гол. З одного боку взяття воріт Мемешевим, коли м'яч після його удару від поперечини відскочив у спину Антона Каніболоцького, а потім влучив у сітку, можна вважати несподіваним і нелогічним. Але «Волинь» спочатку вистояла перед самою перервою, а потім і знову почала огризатися у другому таймі.

А на 69-й хвилині молодий хлопець з Криму відправив суперника у нокдаун, від наслідків якого «Шахтар» так і не відійшов: нападник опинився в потрібному місці в потрібний час, подвоївши рахунок - 2:0.

До кінця гри підопічні Мірчі Луческу не зуміли організувати навіть гол престижу. Що ж, по п'ятницях «гірники» в нинішньому сезоні поступаються вже з вражаючою постійністю - у 9-му турі донеччани якраз в останній робочий день тижня поступилися «Карпатам» 2:3 .
Волинь - Шахтар- 2:0 (1:0)

Голи: Мемешев, 24 (1:0). Мемешев, 69 (2:0).

«Волинь» (Луцьк): Неділько, Сімінін, Масло, Шиков, Немчанінов, Мемешев, Скоба (Шершун, 67), Бікфалві, Матей, Бабатунде (Задерецкий, 35; Шиш, 46), Шумахер.

«Шахтар» (Донецьк): Каніболоцький, Срна, Кривцов, Ізмаїл, Кучер, Степаненко, Дуглас Коста (Феррейра, 46), Фред, Бернард (Ілсінью, 63), Едуарду (Тайсон, 60), Луїс Адріану.

Покарання: Сімінін, 20. Фред, 35. Бікфалві, 85 (попередження).

Суддя: Даньковський (Київ).

1 листопада. Луцьк. Стадіон «Авангард».

Зазначимо, що 2 листопада 15-й тур продовжиться іграми «Іллічівець» - «Таврія» і «Говерла» - «Севастополь». 3 листопада зіграють «Зоря» і «Динамо», «Карпати» і «Чорноморець», «Ворскла» - «Металіст». Запланований на цю ж дату поєдинок «Арсенал» - «Металург» швидше за все не відбудеться
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1028 | Додав: adminA | Теги: перемогла «Шахтар». ВІДЕО, «Волинь» | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]