Пт, 2024-03-29, 13:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:10
Ворог намагається спровокувати вогонь у відповідь. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Впродовж минулої доби в зоні АТО загиблих серед українських військових немає, поранень зазнав один боєць.

Про це сьогодні, 28 лютого, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

"За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український воїн не загинув, але один отримав поранення. Це сталося біля Мар’їнки внаслідок вибухової дії", - сказав Лисенко.

За його словами, вчора на Луганському напрямку бойовики здійснили неприцільний обстріл по контрольному пункту "Золоте" з 82-мм міномета, намагаючись спровокувати вогонь у відповідь. На Донецькому напрямку бандформування активно застосовували 82-мм та 120-мм міномети поблизу Красногорівки.

Обстріли велися з селища Старомихайлівка, що контролюється незаконними збройними формуваннями. Крім того, неспокійно було в районі Донецького аеропорту.

Бойовики стріляли зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів біля селища Піски, Авдіївки та Опитного. Також в районі Пісок зафіксовано два снайперських обстріли, а по позиціях біля Опитного терористи випустили дві міни з 82-мм міномета, поінформував Лисенко.

Водночас бойовики продовжують чинити провокації на околицях Горлівки. Біля Троїцького, Майорська і Зайцевого, бойовики застосували стрілецьку зброю та великокаліберні кулемети. Також в районі селища Луганське бойовики тричі застосували гранатомети та здійснили обстріл з великокаліберного кулемета.

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування влаштували мінометний обстріл позицій сил АТО неподалік Чермалика.

Також неспокійно було поблизу Мар’їнки – там зафіксовані провокації із застосуванням гранатометів і два снайперських обстріли. Ще одна провокація відбулася біля Водяного, зазначив речник.

Раніше сьогодні повідомлялося, що у Красногорівці ворог відкривав вогонь понад 40 разів з великокаліберних мінометів.

А вчора протягом дня у зоні АТО зафіксовано 19 обстрілів.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 799 | Додав: adminA | Теги: Вогонь, відповідь, провокація, ворог | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]