Чт, 2024-04-25, 13:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:08
"Ворскла" та "Олександрія" вилетіли з Ліги Європи
Інші останні Спортивні новини

Полтавська "Ворскла" вилетіла з Ліги Європи після того, як програла матч 3-го кваліфікаційного раунду турніру хорватському "Локомотиву" з рахунком 2:3, передає УНІАН.

Перший м'яч "Ворскла" пропустила вже на першій хвилині гри, коли Петер Бочкай з лівого флангу увірвався в штрафний майданчик господарів і вразив дальній кут воріт Богдана Шуста. Наприкінці тайму полтавці могли відігратися, але Дмитро Хльобас не реалізував пенальті.

Результат зустрічі і протистояння визначився в дебюті другої половини гри. Спочатку "Ворскла" зрівняла рахунок - після прострілу Кобахідзе хорватський півзахисник Діно Перич зрізав м'яч у свої ворота.

Проте вже через чотири хвилини Іван Фіолич красивим ударом з-за меж штрафного майданчику відправив м'яч точно в кут воріт господарів. Після цього "Ворсклі" знову потрібно було забивати двічі, що в умовах дефіциту гольових моментів було дуже складно.

На 65-й хвилині ситуація господарів погіршилася ще сильніше. Той-таки Перич зробив подачу зі штрафного, і м'яч, не зачепивши нікого з футболістів, знову залетів у сітку воріт Шуста - 1:3. У час, що залишився, "Ворскла" лише скоротила відставання у рахунку - голом відзначився Володимир Чеснаков.

Ворскла (Полтава) - Локомотив (Загреб) - 2:3 (0:1)

Голи: Періч (49, у свої ворота), Чеснаков (74) – Бочкай (1), Фіолич (53), Перич (65).

В: Шуст, Сапай (Ребенок, 60), Дитятьєв, Чеснаков, Пердута, Ткачук, Скляр (Голодюк, 70), Кобахідзе, Хльобас (Зарічнюк, 74), Бартулович, Коломоєць;

Л: Загорац, Бартолець, Майсторович, Перич, Рожман, Цапан, Чорич, Грезда, Фіолич (Шунич, 81), Бочкай (Чекічі, 68), Марич (Радонич, 65) Попередження: Пердута, Скляр – Цапан.

На 45-й хвилині Хльобас не реалізував пенальті (воротар).

ФК "Олександрія" слідом за "Ворсклою" вилетіла з Ліги Європи

ФК "Олександрія" програла хорватському "Хайдуку" з рахунком 1:3 в матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи та вилетіла з турніру. Після домашньої поразки українській команді для виходу в наступний етап турніру сьогодні була потрібна перемога з розгромним рахунком.

На початку матчу "Олександрії" вдалося зробити для цього перший крок - Роман Яремчук відмінною передачею відправив Сергія Старенького на побачення з воротарем "Хайдука", і українець не схибив - 0:1.

Втім, команді зі Спліта вдалося швидко зрівняти рахунок. Після подачі кутового Ніжич виграв верхову боротьбу і відправив м'яч у сітку воріт "Олександрії".

Остаточний рахунок матчу був оформлений в перші 11 хвилин другого тайму, коли двічі відзначився голами Тіно-Свен Сушич. Спочатку він реалізував пенальті, а потім ідеально виконав штрафний удар, перекинувши стінку і відправивши м'яча у вільний кут воріт.

Хайдук (Хорватія) - Олександрія (Україна) - 3:1 (1:1).

Голи: Нижич (21), Сушич (52, з пенальті, 56) - Старенький (13);

Ол: Новак, Микицей, Гітченко, Шендрик, Цуріков, Банада, Мягков, Козак, Старенький (Путраш, 57), Яремчук (Куліш, 74), Паламар (Грицук, 46);

Х: Калінич, Юранович, Чосич, Нижич, Мілич, Білий (Башич, 61), Сушич (Тудор, 77), Кожуль, Джефферсон, Влашич, Саїд (Охандза, 67).

Попередження: Влашич, Башич, Мілич - Микицей, Гітченко, Шендрик.

А перша зустріч команд завершилася з рахунком 0:3 на користь "Хайдука".
   

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 842 | Додав: adminA | Теги: Ворскла та Олександрія, Ліга Європи, виліт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]