Чт, 2024-03-28, 23:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:08
Восьмирічний британець керує підприємством і заробляє тисячі
Інші останні Новини світу
Джордин уже два роки управляє компанією із продажу мармурових кульок, також відомих за назвою "марблс".

Марблс - це також одна із самих популярних дитячих ігор, суть якої полягає в тому, щоб вибити з позначеного кола якнайбільше кульок супротивника.

Харлі Джордин виявив у собі підприємницьку жилку, коли обмінювався кульками в школі зі своїми друзями. Але один раз старшокласники відібрали в хлопчика все його "багатство", і він став просити свою маму купити йому нові марблс через Інтернет.

Їй довелося потрудитися, щоб знайти саме те, що хотів Харлі. І тоді в хлопчика з'явилася ідея відкрити свій власний сайт, де можна замовляти абсолютно будь-які марблс. План виявився безпрограшним, і вже протягом декількох місяців після появи сайту від клієнтів не було відбою.

За словами мами Харлі, 51-літньої Твані Джордин, її син почав захоплюватися мармуровими кульками із шести років.

"Він, навіть коли спав, клав їх собі під подушку, - згадує вона. - Згодом його захоплення стало настільки серйозним, що ми почали називати його Мармуровим Королем"

Тепер юний магнат проводить свій вільний час зовсім не по-дитячому: займається закупівлями всіляких видів марблс, обробляє замовлення й налагоджує зв'язки з постачальниками.

Цей нехитрий бізнес приносить родині Джординов тисячі фунтів, а попит на продукцію настільки високий, що робота знайшлася не тільки для матері Харлі, але й для двох його старших братів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1065 | Додав: nowyny | Теги: марблс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]