Вт, 2024-04-16, 11:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:37
Впасти на коліна і вибачатися, вибачатися, вибачатися - Власенко радить "регіоналам"
Інші останні Надзвичайні новини
Влада на чолі з президентом Віктором Януковичем та Партією регіонів має вибачатись перед українським народом, а не висувати якісь умови. Таку впевненість в ефірі 5 каналу 13 лютого висловив захисник екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, колишній народний депутат Сергій Власенко.

Політик, зокрема, обурився, що чинна влада має нахабність пробувати диктувати свої вимоги людям.

"Замість того, щоб впасти на коліна, вибачатись, вибачатись і ще раз вибачатись, вони ставлять умови, щось комусь диктують", - наголосив Власенко.

Він зазначив, що можновладці намагаються уникнути відповідальності за ситуацію в країні, звинувачуючи своїх опонентів та мітингувальників.

"Вони роблять спробу перекласти з себе відповідальність, як з влади, на інших: на журналістів, опозицію, на тих невинних людей, які загинули", - підкреслив екс-нардеп.

Власенко також звернув увагу на те, що влада прикриває силовиків, які проявили жорстокість відносно мирних демонстрантів.

"Жодного "беркутівця" не те що не заарештовано, навіть не затримано — це тих, хто на очах усієї України бив людей", - заявив політик.

Протести в Україні тривають вже більше двох місяців. За цей час вони еволюціонували з мирного пікету на підтримку євроінтеграції України до збройних сутичок з міліцією з вимогою відставки президента і проведення позачергових виборів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 925 | Додав: adminA | Теги: коліна, власенко, вибачатися, регіоналам | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]