Вт, 2024-04-16, 18:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:42
Вперше у Парижі провели перепис безхатьків, нарахували понад 3000 осіб
Інші останні Новини Європейського Союзу

У Парижі вперше в історії міста провели перепис безхатьків, який засвідчив, що на вулицях живуть щонайменше 3 тисячі осіб.

Про це повідомляє The Local.

15 лютого близько 1500 паризьких волонтерів та 300 чиновників провели перепис, пройшовши вулицями і перераховуючи кількість людей, які спали у спальних мішках прямо на асфальті.

Бездомних також питали про проблеми з побутом та здоров'ям, збираючи дані, які дозволять міській владі розробити кращу політику для допомоги безхатькам.

Заступник мера Бруно Джуліар оголосив, що волонтери нарахували 2952 осіб, які спали просто неба і 672 осіб у спеціальних зимових притулках. Однак він зазначив, що ці цифри, ймовірно, значно нижчі реальної кількості бездомних.

"Не були враховані автомобільні парковки, а також не перевірялися сходи будівель, зокрема, у соціальному житлі", - сказав він, вказуючи на місця, де люди, як правило, шукають притулок взимку.

Перепис також показав, що на північному сході французької столиці проживає, як правило, більша кількість бездомних людей.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 568 | Додав: adminA | Теги: 3000 осіб, перепис безхатьків, Париж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]