Пт, 2024-03-29, 13:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:00
Вперше в кар'єрі здобула перемогу в індивідуальній гонці біатлоністка Валя Семеренко
Інші останні Спортивні новини
Українська біатлоністка Валя Семеренко здобула блискучу перемогу у гонці переслідування на етапі Кубка Світу у французькому Ансі.

Йдучи на протязі всієї гонки в лідируючій групі, Семеренко на фінішному відрізку зуміла виграти боротьбу за перше місце у росіянки Ірини Старих. 27-річна сумчанка продемонструвала чудову фізичну готовність, випередивши конкурентку на одному з підйомів і наростивши перевагу безпосередньо на прямому перед фінішом.

Одній з лідерів жіночої збірної Олені Підгрушній із-за невдалої стрільби на останньому рубежі не вдалося втрутитися в боротьбу за п'єдестал — вона замкнула десятку кращих спортсменок.

Таким чином, Семеренко вперше у своїй кар'єрі піднялася на першу сходинку подіуму в індивідуальних гонках. А етап в Ансі став для неї найвдалішим за всю історію виступів.

Семеренко вдалося зійти на всі призові місця — раніше вона фінішувала другою в естафеті 4 по 6 км, виявилася третьою у спринті і поставила переможну крапку в гонці переслідування.

Відзначимо, що в заліку Кубка Світу Семеренко — на четвертому місці, а якщо взяти своєрідний медальний залік турніру після трьох етапів, то у ньому українська жіноча команда — попереду всіх збірних.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 785 | Додав: adminA | Теги: біатлоністка Валя Семеренко, індивідуальній гонці, перемогу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]