Пт, 2024-04-19, 16:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:28
Все про виплати аліментів
Інші останні Новини України

На жаль, досить часто зустрічаються ситуації, коли навіть молоді пари розлучаються, і тут постає питання про аліменти. Аліменти - це гроші, які виплачуються для того щоб утримувати дитину. Існує два способи виплати аліментів. Перший - це коли батьки в усній формі домовляються про суму грошей, а другий - коли укладається договір на обов'язковій основі, з кримінальною відповідальністю. У той же час, якщо вам знадобиться в даному питанні допомогу юриста, тоді вам неодмінно допоможе фахівець, знайти якого в Інтернеті можна на сайті legalu.com.ua.

Ситуації бувають різні, але найважливіше - це визначити ту суму, яку потрібно виплачувати щомісяця, на утримання дитини. Зазвичай, це двадцять п'ять відсотків від зарплати в місяць, а другий варіант - це фіксована сума, яка визначаться шляхом розрахунку потреб обох сторін. Сума так само залежить від рівня прожиткового мінімуму в країні і повинна визначатися третьою стороною, яку представляють органи управління. Так само сума залежить від кількості дітей, якщо в сім'ї троє дітей, то сума аліментів розраховується, як половина доходів того з батьків, який живе окремо і не несе відповідальності за дітей.

Якщо одна зі сторін відмовляється платити аліменти, то це є правопорушенням, і тягне за собою кримінальну відповідальність або громадські роботи. Фінансова складова таких виплат дуже важлива, так як саме від суми яку виплачуватиме одна зі сторін, в більшій мірі залежить забезпеченість дитини. Так само є варіант, що до 18 років, держава буде виділяти фінансову допомогу, якщо батько, який повинен виплачувати аліменти, не здатний цього зробити, або відмовляється це робити. Насправді дуже шкода, що так часто постає питання про аліменти, так як ніякі гроші не замінять дитині повноцінну сім'ю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 840 | Додав: admin | Теги: юрист | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]