Ср, 2024-04-24, 18:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:45
Всі 40 томів справи захист Савченко оприлюднив в Інтернеті
Інші останні Новини російської федерації

Захист української льотчиці Надії Савченко виклав в інтернет усі 40 томів її справи. Про це повідомляє у понеділок, 16 листопада, один із адвокатів українки Марк Фейгін у Twitter.

Матеріали справи доступні на сайті Фейгіна.

У понеділок у Донецькому суді Ростовської області продовжують слухати справу Савченко.

По відеозв'язку будуть заслухані потерпілий Денисов і свідок Токарєв. Виступ Плотницького не передбачається, повідомляє "Радіо Свобода".

Перед засіданням Савченко сказала, що захворіла, три дні приймала антибіотики, але перенесення засідання не хоче.

Довідка

22 вересня Донецький міський суд Ростовської області Росії розпочав розглядати по суті справу Савченко. Справу розглядає колегія з трьох суддів. Савченко загрожує до 25 років позбавлення волі.

29 вересня Савченко дала покази в суді і повідомила, що в день обстрілу російських журналістів забирала поранених з українських блокпостів.

1 жовтня у Міністерстві юстиції РФ заявили про можливість розгляду питання екстрадиції Савченко до України після винесення їй вироку. При цьому у російському відомстві заявили, що питання можливої видачі Савченко Україні після винесення неї вироку може обговорюватися за обов`язкової умови визнання Україною рішення російського суду, а також гарантій покарання засудженої на батьківщині.

Міністр юстиції України Павло Петренко розцінив цю заяву як свідчення вже заготовленого обвинувального вироку, але пообіцяв, що українська влада зробить все, щоб повернути Савченко в Україну.

Як повідомлялося, раніше Фейгін заявив, що процедура передачі Савченко Україні може відбутися в січні-лютому 2016 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 846 | Додав: adminA | Теги: 40 томів справи, захист Савченко, Інтернет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]