Пт, 2024-04-19, 21:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:10
Всі білборди із зверненнями до Януковича у Мукачеві зафарбували
Інші останні Новини з регіонів України
  У Мукачеві замалювали фарбою усі білборди з закликом до президента віддати громаді міста 24 мільйони гривень, заблоковані казначейством. Інцидент стався уже на наступний день після розміщення їх по місту, повідомляє Mukachevo.net.

Послання до глави держави з вимогою віддати громаді міста 24 мільйони гривень, заблоковані казначейством, з’явилися у п’ятницю, а понищили їх в ніч з суботи на неділю.

Окрім звернення про повернення коштів, на бордах ішлося і про сфери та напрямки, які залишилися без фінансування уже понад рік: водоканал, зведення нового будинку культури, освітлення вулиць міста, облаштування дитячих майданчиків та парків.

Ці борди зі зверненнями були розміщенні в рамках всеукраїнської акції мирного "вибивання" коштів, до якої, крім Мукачева, долучилися чимало інших міст України – Івано-Франківськ, Суми, Рівне та інші міста по всій країні, зазначає портал.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 899 | Додав: nowyny | Теги: білборди, мукачево, звернення до Януковича | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]