Пт, 2024-04-19, 14:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:04
Всі депутати Партії регіонів і КПУ ненавидять Україну - "свободівець"
Інші останні Політичні новини
Якщо ти депутат Партії регіонів чи КПУ, це зовсім не означає, що ти дуже любиш Росію, це означає, що ти щиро ненавидиш Україну. Про це повідомив народний депутат від "Свободи" Андрій Іллєнко, пише Lenta.ru.

"Я думаю, що на сьогодні є український політичний табір, де є ліберальне крило і націоналістичне крило, і є антиукраїнський політичний табір, який представлений Партією регіонів і комуністами. І якщо ти себе не ідентифікуєш - на чиєму ти боці, то тебе ніхто не буде сприймати серйозно", - повідомив Іллєнко, відповідаючи на запитання, що сьогодні Україна розбита на два табори, як це було в 2004 році.

При цьому депутат зазначив, що великою мірою цей політичний табір проросійський: "Якщо ти депутат Партії регіонів чи КПУ, це зовсім не означає, що ти дуже любиш Росію, це означає, що ти щиро ненавидиш Україну. І це проявляється в тому, яку політику вони ведуть в національному плані - проти української мови, проти української історії; за радянський і проімперський підхід. Проявляється це і в соціальному плані: влада зосереджується тільки в руках олігархів; інтереси простих людей, найманих працівників, малого та середнього бізнесу ігноруються. Вони діють виключно в особистих інтересах, тобто заради грошей".

Додамо також, що Іллєнко наполягає на такому правилі політичного тиску: влада йде на поступки тільки після "гарного стусана". Єдиний формат співпраці з нею - це примусити її до цього.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 871 | Додав: adminA | Теги: Свободівець, україна, депутати Партії регіонів і КПУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]