Чт, 2024-03-28, 19:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:51
Ввезення м'яса з України Росія тимчасово обмежила
Інші останні Економічні новини
Федеральна служба з ветеринарного та фітосанітарного нагляду Росії (Россільгоспнагляд) тимчасово обмежила ввезення м'яса з України.

Про це повідомила прес-служба відомства.

Згідно з інформацією, в партії охолодженої яловичини українського підприємства "Агропродукт" виявлено кишкову паличку.

Крім того, в партії м'яса птиці підприємства "Птахокомплекс Дніпровський" виявлено сальмонели та лістерії.

У зв'язку з цим Россільгоспнагляд ввів тимчасові обмеження на постачання продукції цих підприємств, а також режим посиленого лабораторного контролю за нею.

Раніше повідомлялося, що Росія і Україна синхронізують дії з ввезення м'яса, виробленого з використанням рактопаміну. Про це повідомив керівник Россільгоспнагляду Сергій Данкверт.

"Ми намагаємося синхронізувати дії з Україною щодо м'яса, виробленого з використанням рактопаміну, бо на український ринок може надходити така продукція", - сказав він.

Як повідомлялося, з 7 грудня цього року Россільгоспнагляд при ввезенні м'ясної продукції з країн, де використовується рактопамін, почав вимагати документи, що свідчать про те, що ця продукція вироблена без застосування цього препарату. Також на 3 партії сиру виробництва ПП КФ "Прометей" філії "Менський Сир" і 12 партій сиру виробництва ТОВ "Гадячсир" видані експертні висновки про їхню невідповідність вимогам Федерального закону Росії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 957 | Додав: adminA | Теги: м'яса з України, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]