Пт, 2024-04-19, 00:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:02
Вже 1000 провісників кінця світу арештували в Китаї
Інші останні Новини світу

Кількість заарештованих китайськими силами правопорядку за звинуваченням у поширенні чуток про настання кінця світу вже перевищила тисячу людей, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на місцеві ЗМІ.

Переважна більшість затриманих, які займалися розповсюдженням листівок, книг, фільмів та інших матеріалів на апокаліптичну тематику, перебувають в секті "Бог Всемогутній", діяльність якої в Китаї знаходиться під забороною.

Наріжним каменем віри цих сектантів є ідея переродження Ісуса Христа у тіло жінки, яка мешкала в одній з центральних китайських провінцій. Сектанти не раз були помічені в нападах на християн, в їх викраданнях і побитті, таким способом переконуючи їх у хибності християнських догматів і схиляючи до зміни релігійної орієнтації.

Останнім часом члени громади проповідують запропонований майя сценарій Судного дня. Сектанти почали пророкувати повну відсутність сонячного світла і електрики протягом трьох днів, починаючи з 21 грудня.

17 грудня повідомлялося, що влада Китаю заарештувала 93 особи з семи провінцій за звинуваченням у поширенні чуток про настання кінця світу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1062 | Додав: nowyny | Теги: кінець світу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]