Пт, 2024-04-19, 12:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:48
Вже 10 країн відмовилося від "Євробачення-2013"
Інші останні Новини Європейського Союзу

Туреччина, Боснія і Герцоговина, Чехія, Польща, Португалія, Ліхтенштейн, Люксембург і Словаччина відмовилися брати участь у пісенному конкурсі "Євробачення-2013" через фінансові проблеми. Все, крім Туреччини, пояснили відмову економічними труднощами. За даними деяких ЗМІ, від участі в конкурсі відмовилися також Греція і Кіпр, що потерпають від кризи більше за інші країн Єврозони. За іншими даними, участь цих країн ще під питанням, пише ЛІГАБізнесінформ.

Анкара бойкотом пісенного конкурсу висловлює протест проти несправедливих, на її думку, правил голосування. Як повідомила державна телекомпанія Туреччини TRT, країна незадоволена зменшенням впливу телеглядачів в комбінованому голосуванні з членами журі та прямим потраплянням у фінал країн-засновників і головних спонсорів Євробачення - Німеччини, Франції, Великобританії, Іспанії, Італії.

Решта країн в складний економічний період вирішили заощадити. Як відомо, внесок для кожної країни-учасниці Євробачення становить близько 100 тис фунтів стерлінгів. Ба більше, в умовах фінансової нестабільності багато країн стали боятися перемоги своїх представників, адже в цьому випадку доведеться розщедритися на проведення наступного конкурсу.

Міжнародний конкурс пісні "Євробачення-2013" пройде в місті Мальме з 14 по 18 травня. Швеція прийматиме конкурс вже вп'яте - останню перемогу країні принесла співачка Лорін, чия пісня Euphoria стала фаворитом шоу 2012 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1043 | Додав: nowyny | Теги: євробачення 2013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]