Чт, 2024-04-18, 21:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:10
Вже підписано контракт на реванш із Кличком. Тренер Ф'юрі назвав орієнтовні дати
Інші останні Спортивні новини

Контракт на реванш українця Володимира Кличка (64-4, 53 КО) і британця Тайсона Ф'юрі (25-0, 18 КО) вже підписано.

Про це повідомив дядько та тренер Тайсона Пітер Ф'юрі, передає vringe.com.

"Контракт на матч-реванш між Тайсоном і Кличком підписано. Бій відбудеться або в кінці квітня (орієнтовні дати: 23/30 квітня) або 7 травня. Зараз обговорюємо варіанти арен", - сказав він.

"Права на трансляцію отримає той канал, який заплатить найвищу ціну", - додав британець.

За словами тренера, Тайсон до бою-відповіді із Кличком більше не втратить жодного титулу, як то сталося у випадку з поясом IBF.

Нагадаємо, першу зустріч бійців, яка відбулася 28 листопада в Дюссельдорфі, виграв Ф'юрі.

Як зазначав потім Кличко, пройшло всього два-три дні, а він уже думав тільки про те, що у контракті на бій з Ф'юрі була включена опція на матч-реванш: "Так що Ф'юрі від мене нікуди не втече, і я дуже радий, що мені не треба за ним бігати та просити: "Дай мені, будь ласка, матч-реванш! Дай мені, будь ласка, матч-реванш! Тому вже через кілька днів після нашого поєдинку я оголосив, що матч-реванш обов'язково буде. Він відбудеться у період з квітня по червень. З точною датою поки не визначилися, як і з місцем, але я майже впевнений, бій пройде у Великій Британії. На це працює, у тому числі, і курс євро до фунта стерлінгів, як і, зрозуміло, те, що Ф'юрі тепер чемпіон, а я претендент, і я ніяк не проти того, щоб битися у нього на батьківщині".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 776 | Додав: adminA | Теги: тренер Ф'юрі, контракт, реванш, кличко, дати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]