Пт, 2024-03-29, 16:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:20
Вже в першому турі Кличко хоче висунути єдиного кандидата
Інші останні Політичні новини
Єдиного кандидата від опозиції на виборах президента бажано висунути вже в першому турі.

Таку думку висловив лідер партії "Удар" Віталій Кличко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я думаю, що до цього питання ми прийдемо або до кінця цього року, або до початку наступного. Хочу ще раз підкреслити: дуже важливо, щоб була узгоджена кандидатура від опозиційних сил, висунутий єдиний кандидат", - заявив Кличко.

На уточнююче питання, чи повинен бути єдиний кандидат від опозиції вже в першому турі, він заявив, що це "було б бажано".

"В іншому випадку розтягування голосів зробить все для того, щоб кандидат від влади, від ПР, тобто Янукович, залишився на своїй посаді", - додав Кличко.

Лідер "Удару" зазначив, що прийме рішення про свою участь у президентських виборах після узгодження цього питання з громадськістю.

Також Кличко заявив, що має намір 29 серпня на зустрічі з єврокомісаром з питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле обговорити кроки, які Україні необхідно зробити для підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

"З єврокомісаром ми будемо обговорювати найголовніше питання, яке стоїть сьогодні на порядку денному, - це євроінтеграція", - сказав політик.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 843 | Додав: adminA | Теги: єдиного кандидата, кличко, першому турі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]