Пт, 2024-04-19, 13:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:32
З 12 жовтня включать у Харкові опалення, у Тернополі - з 9
Інші останні Новини з регіонів України

У Харкові через прогнозоване похолодання опалення в житлових будинках включать з понеділка, 12 жовтня.

Як повідомили у прес-службі Харківської міської ради, відповідне розпорядження сьогодні, 7 жовтня, підписав Харківський міський голова Геннадій Кернес.

За даними міськради, в лікарнях, навчальних закладах та інших установах соціально-культурного призначення опалення включать завтра, 8 жовтня.

"Харків готовий до подачі тепла на 100%: у місті проведені реконструкція, - ремонт котелень, теплових мереж", - наголосили у міськраді.

У Тернополі опалювальний сезон розпочнеться 9 жовтня.

Як повідомили в прес-службі міської ради, відповідне розпорядження підписав сьогодні, 7 октября, міський голова Сергій Надал.

У документі сказано, що опалювальний сезон розпочинають вже цього тижня з метою нормального функціонування закладів медицини та освіти, а також створення комфортних умов у житлових будинках, виходячи з прогнозу синоптиків, які передбачають суттєве зниження температури повітря до кінця тижня.

У мерії також зазначили, що напередодні усі міські котельні були відремонтовані та пройшли відповідні випробовування.

"Велике прохання до мешканців: якщо до вас будуть звертатись у суботу та неділю працівники "Теплокомуненерго" та ЖЕКів, прошу дати можливість їм зайти в квартиру та зробити розповітрення системи. Відтак, за суботу та неділю ми будемо мати можливість зреагувати на будь-які недоліки та аварійні ситуації", - зазначив Надал.

Також у мерії закликали тернополян у випадку аварійних ситуацій телефонувати в оперативну службу мерії чи в обслуговуючі підприємства.

Раніше повідомлялося, що у Києві опалювальний сезон може стартувати орієнтовно з 15 жовтня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 800 | Додав: adminA | Теги: тернопіль, 12 жовтня, опалення, харків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]