Вт, 2024-03-19, 11:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:05
З 35 реформ будується міст між Україною і ЄС
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Заступник голови адміністрації президента Дмитро Шимків вказує на необхідність проведення в Україні 35 реформ для відповідності критеріям членства в Європейському союзі.

Про це він сказав під час суспільного обговорення «Стратегії реформ 2020». «Шлях у Європу буде складним… Ми повинні розуміти, що для того, щоб стати частиною Європейського співтовариства, де-юре ми повинні відповідати чітким критеріям.

Їх 35... фактично кожний з 35 критеріїв – це конкретні реформи, які мають відбутися», – наголосив він. Зокрема, повідомляє Радіо Свобода, за словами Шимківа, це реформи для забезпечення верховенства права, енергоефективності, соціального захисту й удосконалення виборчого законодавства.

Заступник голови адміністрації президента представив «Стратегію реформ 2020», що складається з 62 реформ.

Петро Порошенко презентував стратегію на прес-конференції в Києві минулого тижня. Глава держави заявив, що Україна має намір подати заявку на членство в Європейському союзі в 2020 році.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 873 | Додав: adminA | Теги: 35 реформ, міст між Україною і ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]