Пт, 2024-04-19, 03:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:07
З'явилися перші жертви морозів в Україні
Інші останні Новини з регіонів України

У Дружківці Донецької області через сильні морози загинули двоє людей. Як повідомила 5 грудня прес-служба поліції Донецької області, тіло 66-річного чоловіка було виявлено на подвір'ї його будинку.

"За попередніми даними, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не зумів дійти до свого будинку, спіткнувшись, упав і заснув під відкритим небом. Медики діагностували смерть від переохолодження", - йдеться в повідомленні поліції.

Тіло другого чоловіка виявили пожежники. Займання сталося через пічне опалення. Як повідомляють сусіди, чоловік намагався зігрітися в сильний мороз. "Намагаючись зігріти приміщення, необережне поводження з вогнем і стало причиною загоряння", - йдеться в повідомленні поліції.

Раніше синоптики спрогнозували, що зима 2016-2017 рр. в Україні буде в цілому теплою, але з кількома періодами різких похолодань, які будуть змінюватися потеплінням до позитивних температур.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 628 | Додав: adminA | Теги: україна, перші жертви морозів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]