Чт, 2024-03-28, 18:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:27
З'явилися у Дніпрі новітні зупинки з обігрівачем, Wi-Fi і кнопкою виклику поліції
Інші останні Новини з регіонів України

Тепер громадський транспорт у місті чекати значно комфортніше.

Сучасні зупинки громадського транспорту, оснащені обігрівачами, Wi-Fi та підзарядкою мобільного, до того ж камерами відеоспостереженням та кнопкою виклику поліції з'явилися у Дніпрі, йдеться в ТСН.12.00.

Тутешні урни мають подвійне призначення. Окрім збору сміття, вони захищатимуть від наїзду авто тих, хто чекає на транспорт. Під дахом зупиночного комплексу пристрої для обігріву людей у холодну погоду. А тротуарна плитка - тактильна, щоб могли орієнтуватися незрячі пішоходи та пасажири.

"Намагаємося повністю зробити безпечною цю зупинку. Урни закопані до двох метрів у глибину. Повністю металева і залита бетоном, яка буде міцно тримати замість відбійника", - розповідає представник розробника Олексій Сиротюк.

Вартість однієї близько двохсот тисяч гривень, та бюджетні кошти на них не витрачатимуть. Платитимуть за встановлення суперзупинок підприємці, що орендуватимуть кіоск, розташований в комплексі.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 621 | Додав: adminA | Теги: Дніпро, кнопка виклику поліції, новітні зупинки з обігрівачем, Wi-Fi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]