Пт, 2024-04-19, 04:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:19
З "Батьківщини" хочуть вигнати депутатів, які не голосували проти Азарова
Інші останні Політичні новини
На засіданні фракції "Батьківщина" 13 травня народні депутати вимагатимуть від лідера фракції Арсенія Яценюка виключити з фракції депутатів, які не голосували за відставку уряду. Про це повідомляє інтернет-видання "Взгляд" з посиланням на депутата Юрія Одарченка.

Одарченко розповів, що засідання призначене на 17.00 у партійному офісі на вулиці Туровській. "Це буде складне засідання. Більш як половина регіональних організацій партії "Батьківщини" зажадала, щоб Мартиненко і компанія склали свої депутатські повноваження", - заявив депутат.

За словами Одарченка, він і його соратники вимагатимуть, щоб депутати, які не голосували за відставку уряду, самі написали заяви про складання з себе повноважень депутатів. "Інакше ми вимагатимемо від Яценюка, щоб він виключив їх з фракції", - заявив депутат.

Чим закінчиться засідання і чи будуть позбавлені мандатів ці депутати Одарченко не береться прогнозувати.

Як відомо, 19 квітня опозиція спробувала відправити у відставку уряд Миколи Азарова, проте за цю пропозицію проголосувало 190 депутатів. У фракції "Батьківщина" відмовилися прийти на голосування Микола Мартиненко, Віталій Данилов, Денис Дзензерський, Андрій Павелко, Сергій Сергієнко і Сергій Фаєрмарк. Всі вони стали депутатами як представники партії Арсенія Яценюка "Фронт Змін".

Яценюк запевнив, що депутати, які не голосували, були відсутні з поважних причин. Нібито всі вони захворіли. Ще один депутат Андрій Шевченко був відсутній, оскільки перебував у відрядженні.

Раніше Яценюк пообіцяв покарати тих, хто не голосував за недовіру уряду Азарова.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 944 | Додав: adminA | Теги: Батьківщина, проти Азарова, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]