Пт, 2024-04-19, 12:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:24
З "Динамо" Ленс підписав контракт. Джермейн заробить 8 млн євро за 4 роки
Інші останні Спортивні новини

Перший є. Київське "Динамо", на радість своїх уболівальників, нарешті оформило перший трансфер. Новачком команди став атакуючий півзахисник/нападник збірної Нідерландів і ПСВ Джермейн Ленс. 25-річний нападник вже пройшов медобстеження і погодив деталі особистого контракту з українським клубом.

Контракт складений на чотири роки, а зарплата становить два мільйони євро на рік, повідомляє Voetbal International. Сам трансфер обійдеться киянам у 9 мільйонів євро. Правда, передбачені різні бонуси, які можуть збільшити цю суму до 10 мільйонів.

"Конкуренція в чемпіонаті України не менше, ніж у Нідерландах, - цитує Ленса видання. - Я продовжу грати в Європі, і ван Гаал вже сказав мені, що я буду і далі викликатися до збірної, якщо зможу демонструвати хороший футбол".

Найближчим часом український клуб офіційно оголосить про трансфер.

Сьогодні вранці форвард збірної Голландії і ПСВ Джермейн Ленс прибув до Монако і підписав мегаконтракт з "Динамо" на 4 сезони.

Сума трансферу - дев'ять мільйонів євро, але може збільшитися до десяти залежно від виступів. Ленс буде заробляти понад 2 мільйонів євро на рік, і тепер він входить до десятки найбільш високооплачуваних футболістів Голландії.

- Чемпіонат України не слабкіше нашого. Тренер збірної Луї ван Гааль повинен знати, що я зможу підтримувати свій рівень, - каже Ленс.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 903 | Додав: adminA | Теги: Ленс, динамо, контракт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]