Пт, 2024-03-29, 12:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:17
З Голлівуда дивляться на Майдан "з величезним захопленням". ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Відомий голлівудський актор, друг братів Кличків, Джордж Клуні висловив підтримку Євромайдану і всім українцям, які "борються за свої права та утвердження демократичних цінностей у країні".

"Я звертаюся до вас, хоробрі українці, борці за майбутнє, а не минуле! Ми, американці, схожі з вами в цьому прагненні демократії. Шляхом проб і помилок ми засвоїли, що справжня демократія не існує без вільних, чесних і прозорих виборів", - зазначив Джордж Клуні у відеозверненні до українців, розміщеному на сайті партії "Батьківщина".

Актор висловив впевненість, що не існує такої демократії, в якій відбуваються арешти і перешкоджають мирним демонстрантам. "Точно не існує демократії, коли є політв'язні, зокрема такі, як Тимошенко. Тому хочу сказати вам, всім на Майдані в Києві та по всій Україні: коли ви дивитеся на Захід, знайте, що ми відповідаємо вам поглядом, повним величезного захоплення. Бажаємо вам тієї влади, якою хочете ви. Та ми бажаємо вам сили боротися за це", - сказав Джордж Клуні на підтримку українців.

Раніше австрійська письменниця та володарка Нобелівської премії з літератури за 2004 рік Ельфріде Єлінек, підтримала українців у дні Євромайдану. На її думку, поточна ситуація в Україні позначена кривавою сваволею правоохоронних органів щодо мирних протестувальників.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 933 | Додав: adminA | Теги: євромайдан.ВІДЕО, захопленням, голлівуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]