Пт, 2024-03-29, 14:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:11
З Індією Україна домовилася щодо співпраці в енергетичній, аграрній та банківської галузях
Інші останні Економічні новини

Україна й Індія в межах Міжурядової українсько-індійської комісії з торговельно-економічного співробітництва домовилися про реалізацію спільних проектів в енергетичному, аграрному і банківському секторах, повідомила 5 травня 2016 року прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ).

Згідно з повідомленням, сторони також досягли угоди про співпрацю в авіації та космічних технологіях, а також у сфері транспорту. Зокрема, індійській стороні було передано проекти двосторонніх документів про морський і залізничний транспорт і визнання сертифікатів моряків. Крім того, сторони в рамках комісії планують обговорити ряд питань у сферах технічного регулювання, розвитку малого і середнього підприємництва, інвестицій, туризму, культури, розвитку інновацій та інформаційно-комунікаційних технологій, у промисловому секторі (зокрема в металургійній, гірничовидобувній і текстильній галузях) і митно-тарифній системі.

Як повідомлялося, експорт України в Індію в 2015 році становив 3,8% від загального обсягу експорту - 1,45 млрд доларів США.

Розробник і виробник газотурбінного обладнання державне підприємство "Зоря" - "Машпроект" (Миколаїв) 29 квітня підписало контракт з Міністерством оборони Індії про виробництво й поставку корабельних силових установок, призначених для діючих кораблів індійських ВМС.

Окрім того, офіційний Делі розриває відносини з російськими авіавиробниками.

Державне підприємство "Антонов", єдиний в Україні виробник літаків, і індійська компанія "Рілайєнс Діфенс Лімітед" підписали меморандум про спільну участь у тендері, оголошеному індійською корпорацією "Hindustan Aeronautics Limited" (HAL), на виробництво транспортних літаків для Індії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 645 | Додав: adminA | Теги: україна, банківська галузь, співпраця, Індія, аграрна, енергетична | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]