Вт, 2024-04-23, 15:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:30
З'явилися перші фото сьомого покоління Volkswagen Golf
Інші останні Новини світу

Volkswagen Golf є однією з найбільш довгоочікуваних новинок. Ще б пак, адже сьома версія цієї легендарної моделі обіцяє стати найпопулярнішим автомобілем в Європі на багато років. Причому представники концерну Volkswagen говорять, що новий Golf стане не тільки краще попереднього за всіма показниками. Він найімовірніше буде ще й дешевший за попередника, повідомляє Auto.mail.ru.

Офіційна прем'єра Golf VII має відбутися наступного року, але вже зараз журнал AutoBild надрукував комп'ютерні малюнки цієї моделі. Причому німці запевняють, що вони, на відміну від усього раніше опублікованого, на 100% відповідають дійсності. Дизайн кузова Golf можна довго не обговорювати - судячи з усього, зовнішній вигляд автомобіля вкотре буде розроблено в еволюційному стилі, що характерно для компанії Volkswagen. Але при цьому сам автомобіль буде побудований на абсолютно новій платформі, яка дозволить зробити Golf трохи ширшим, а салон трохи просторішим. При цьому очікується, що три- і п'ятидверна машини будуть досить сильно відрізнятися одна від одної.

Які двигуни будуть під капотом нового Golf, поки що невідомо. Швидше за все, модель отримає економічні трициліндрові мотори, а також новітній чотирициліндровий двигун об'ємом 1,4 л з функцією вимкнення половини циліндрів. Тобто, при спокійній їзді машина буде пересуватися лише на двох циліндрах і витрачати мало пального.

Німецький концерн планує влаштувати світову прем'єру сьомого "Гольфа" на автосалоні в Парижі, в жовтні 2012 року, повідомляє Gazeta.ua.

Як повідомляє німецьке видання Autobild, в червні 2013 року в модельній лінійці "Гольфа" повинна з'явитися версія Variant, якою VW зазвичай позначає свої моделі в кузові універсал. Передбачається, що універсальна версія хетчбека буде більш практичною, але не втратить впізнаваних рис моделі.

За даними видання, сьоме покоління VW Golf отримає моторну гаму з діапазоном потужності від 85 к.с. до 180 к.с. Про "заряджені" версії хетчбека наразі не повідомляється. Але враховуючи те, що VW останнім часом приділяє багато уваги різноманітності модельного ряду, то варто очікувати різних версій і в новому поколінні "Гольфа". Прогнозована ціна новинки - 19 тис євро.

Volkswagen почав проводити дорожні випробування нового покоління хетчбека Golf ще влітку поточного року. Як тоді повідомлялося, Golf Mk VII отримає абсолютно нову архітектуру платформи - MQB, на якій трохи пізніше концерн планує випустити нові покоління Golf Plus, Touran і Scirocco.

У базовій комплектації Golf отримає передній привід і шестиступінчасту "механіку", тоді як для топових комплектацій будуть доступні і 7-ступінчаста DSG, і повний привод.

Отримає хетчбек і зовсім нові опції, наприклад, систему стеження за обмеженням швидкості, можливість автоматичного контролю розмітки, доступ в Інтернет із салону і найсучасніші навігаційні системи.

Нагадаємо, що найпопулярнішим автомобілем серед європейців визнано саме Volkswagen Golf. Згідно з дослідженням компанії Jato, продажі цієї моделі у вересні зросли на 8,5% і склали майже 48 тис автомобілів, тоді як минулого року в цьому місяці було продано лише 44 тисячі. За перші дев'ять місяців поточного року в Європі було продано 119,5 тис автомобілів Volkswagen Golf, що на 11% більше, ніж за той же період минулого року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1172 | Додав: nowyny | Теги: Фото, сьоме покоління Volkswagen Golf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]