Пт, 2024-03-29, 12:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:11
З Керрі й Столтенбергом Порошенко зустрінеться на Мюнхенській конференції. Яценюк теж запрошений, але не поїде
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Президент України Петро Порошенко візьме участь у безпековій конференції, яка проходитиме в Мюнхені (Німеччина). Основну частину заходів заплановано на 13 лютого.

Як повідомило кореспондентові Укрінформу джерело в АПУ, на "полях" конференції планується зустріч глави держави з держсекретарем США Джоном Керрі, главою європейської дипломатії Федерікою Могеріні, а також генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом та іншими.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк також отримав запрошення для участі у 52-й Мюнхенській конференції з безпеки (MSC), яка відбудеться 12-14 лютого, повідомила кореспонденту УНІАН прес-секретар голови уряду Ольга Лаппо.

"Прем’єр-міністр отримував запрошення, але не планує їхати до Мюнхена", - сказала вона.

Лаппо додала, що запрошення надійшло від постійного організаційного комітету Мюнхенської безпекової конференції на чолі з послом Вольфгангом Ішінгером.

Раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко і віце-президент США Джозеф Байден домовилися провести двосторонню зустріч під час Мюнхенської конференції з безпеки. Про це домовилися 28 січня під час телефонної розмови між офіційними особами.

Нагадаємо, Мюнхенська конференція з безпеки відбудеться 12-14 лютого. Головними темами будуть міграційна криза, війна в Сирії і майбутнє європейської безпеки.

Серед інших питань порядку денного: стабільність в Африці на південь від Сахари і кібербезпека.  

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 697 | Додав: adminA | Теги: Керрі, Порошенко, столтенберг, Яценюк, Мюнхенська конференція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]