Чт, 2024-04-25, 22:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:33
З хворим на ДЦП, якого вигнали з львівського ресторану, зустрілася дружина Порошенка
Інші останні Новини України

23 лютого дружина президента Марина Порошенко зустрілася з хворим на ДЦП таксистом Романом Кисляком, якого кілька тижнів тому вигнали зі львівського ресторану. Про це на своєму Facebook повідомив президент України Петро Порошенко.

"Марина зустрілася з Романом Кисляком, чоловіком неймовірної сили духу. Прикрий випадок, який стався нещодавно з Романом, - це чіткий сигнал суспільству, що потрібно змінити ставлення до людей з особливими потребами", - написав Порошенко у своєму Facebook.

Порошенко та Кисляк за кавою у столичному кафе обговорили проблеми людей з особливими потребами. Дружина президента на згадку подарувала Роману, який працює таксистом, відеореєстратор, повідомляє прес-служба Фонду Порошенка.

У свою чергу, Кисляк закликав українців запрошувати на каву друзів з особливими потребами.

"Неважливо, хто ця людина з особливими потребами - сліпий, глухий чи із синдромом Дауна. В першу чергу - це людина, її створив сам Бог, і вона має право на життя. Запрошуйте своїх особливих друзів. Можна не лише на каву, є театри, кінотеатри або просто прогулянки на природі. Не бійтеся нас, ми теж люди!" - наголосив він.

Нагадаємо, нещодавно у Львові стався випадок, який викликав обурення у громадськості. Переселенця з Донбасу Романа Кисляка, хворого на ДЦП, вигнали зі львівського ресторану Vapiano Lviv, оскільки він видався персоналу підозрілим. Заклад вибачився перед Романом, але користувачі соцмереж поширили заклики не відвідувати цього ресторану.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 760 | Додав: adminA | Теги: дружина Порошенка, львівський ресторан, хворий, дцп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]