Пт, 2024-04-19, 17:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:53
З Маккейном і Мерфі зустріч Януковича закінчилася обіцянками і наміром зібратися знову
Інші останні Політичні новини
У Києві відбулася зустріч президента України Віктора Януковича з членом Сенату США, членом Комітету в закордонних справах Джоном Маккейном та членом Сенату США, головою підкомітету з європейських питань Комітету в закордонних справах Крістофером Мерфі.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу голови держави. Під час зустрічі сторони обговорили широке коло питань зовнішньої політики України.

Президент вкотре підкреслив незмінність євроінтеграційного курсу України, а також вірність національним інтересам країни.

Янукович запевнив, що влада зробить усе можливе для забезпечення права громадян на мирні демонстрації, а також для проведення чесного та прозорого розслідування подій 30 листопада 2013 року на Майдані Незалежності у Києві.

Сторони домовилися продовжити діалог.

Раніше повідомлялося, що американський сенатор-республіканець Джон Маккейн провів зустріч з секретарем РНБО Андрієм Клюєвим. Деталі розмови невідомі. Зазначимо, що перед цим сенатор зустрівся з донькою лідера опозиції Євгенією Тимошенко та заступником голови партії "Батьківщина", головою Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Григорієм Немирею і обговорив питання щодо ситуації в Україні та шляхи виходу з неї.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 824 | Додав: adminA | Теги: Мерфі, обіцянками, зустріч Януковича, маккейном | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]