Чт, 2024-04-25, 08:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:03
"З моїм приходом вимоги в "Динамо" поміняються"- Олександр Хацкевич. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Перше інтерв'ю білоруського тренера в якості наставника київського "Динамо"

Новий головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич, підписавши дворічний контракт з клубом, дав перше інтерв'ю в новій якості.

- Я їхав з Києва всього на два роки, протягом яких працював у збірній Білорусі, але моя сім'я весь час перебувала тут. В цілому, я з 1996-го року живу в столиці України, так що якщо це і можна назвати поверненням, то тільки в клуб. Емоції? Звичайно, невелике хвилювання присутнє, все-таки, ми всі живі люди. Але є впевненість, що у нас все вийде.

- Як довго ви роздумували над пропозицією очолити "Динамо"?
- У перший раз ми зустрілися з президентом у понеділок, 29 травня, після його розмови з Сергієм Ребровим. Протягом двох днів ми обговорювали деталі, говорили про те, як зробити команду сильнішою і повернути віру і повагу, які завжди були у клубу.

- Ви вже визначилися, хто увійде в ваш тренерський штаб?
- З деякими хлопцями ми ще перебуваємо в стадії переговорів, але вже майже всі деталі узгоджені. Це будуть Максим Шацьких, Олег Лужний та Михайло Михайлов.

- Які тренери працюватимуть з молодіжної та юнацької командами "Динамо"?
- Команду U-21 очолить Юрій Мороз, якому допомагатиме Сергій Федоров і Сергій Шматоваленко, а U-19 – Ігор Костюк, помічники – Андрій Анненков і Віталій Косовський.

- Ви добре знаєте команду, стежили за її виступами. У вас вже є якісь ідеї щодо посилення складу і інших кадрових питань?
- Деякі питання ми вже обговорили з Ігорем Михайловичем. Більш конкретно я зможу відповісти після того, як команда повернеться зі зборів, і ми проведемо спеціальну прес-конференцію. Поки працюємо за тим графіком, який вже був складений: команда збирається 19-го червня, одна група працює в Києві до 25 червня, а 26-го відлітає на збір до Австрії, де до команди приєднаються хлопці, які були задіяні в збірних своїх країн.

- Ви плануєте вносити якісь зміни і нововведення, свої правила?
- Звичайно, поміняються вимоги, адже у кожного тренера своє бачення. Але докладніше на цей рахунок зможу сказати вже після зборі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 651 | Додав: adminA | Теги: Олександр Хацкевич, динамо, вимоги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]