Ср, 2024-04-24, 20:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:08
З музею в Індії, біля поліцейського відділку, вкрали експонати на сто мільйонів доларів
Інші останні Новини світу
В Індії невідомі викрали сьогодні з музею міста Рева, на північному сході країни (штат Мадхья-Прадеш), експонати на загальну суму п'ять мільярдів рупій (100 мільйонів доларів).

Викрадачі, точне число яких з'ясовується, проникли на територію музею пізно вночі. Злочинці застрелили охоронця, після чого безперешкодно винесли експонати. Примітно, що музей, розташований на території міської фортеці, знаходиться в 500 метрах від поліцейської дільниці, пише NEWSru.com.

На території сучасного міста Рева, який є центром будівельної промисловості з декількома цементними заводами, з XVI століття аж до здобуття Індією незалежності в 1948 році розташовувалося однойменне князівство, яким правили представники династії Вагхелов. Скарби махараджей (правителів) з цієї династії, в тому числі трон і інші давнину із золота і срібла, і становили більшу частину експозиції музею.

Поліція почала розслідування інциденту, до якого, як вважають в правоохоронних органах, може бути причетний хтось із співробітників музею.

У березні цього року, на острові Сицилія поліція знешкодила банду злочинців, які виконали масштабну земляну роботу, щоб здійснити пограбування ювелірного салону. Зловмисники прокопали підземний хід довжиною близько кілометра, проте були вчасно виявлені і зупинені.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 974 | Додав: adminA | Теги: сто мільйонів доларів, Музею, поліцейського відділку, Індії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]