Пт, 2024-03-29, 12:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

06:37
З початку доби бойовики двічі порушили режим тиші. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Сьогодні, 2 травня, ситуація в зоні проведення АТО залишається стабільною. Однак з початку доби бойовики проросійських бандформувань двічі порушили режим повної тиші. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Фейсбук.

"Зранку вони відкрили вогонь зі стрілецької зброї по позиціях українських воїнів в районі Луганського, що на Горлівсько-Світлодарській дузі.

Близько опівдня бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО поблизу Невельського, що на Донецькому напрямку", - зазначається в повідомленні.

У прес-центрі також підкреслюють, що "зі сторони тимчасово окупованого н.п. Старомихайлівка вони випустили близько двох десятків мін по українських захисниках із заборонених мінськими домовленостями 120-мм мінометів".

Як повідомлялось, штаб АТО зафіксував за добу 6 обстрілів з боку бойовиків.

За минулу добу в зоні АТО втрат серед українських військовослужбовців немає. Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 704 | Додав: adminA | Теги: бойовики, режим Тиші, двічі, початок доби | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]