Чт, 2024-04-25, 21:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:31
З поста голови правління телеканалу "Інтер" пішов Бенкендорф
Інші останні Телевізійні новини

Голова правління телеканалу "Інтер" Єгор Бенкендорф покинув посаду. Про це йдеться у повідомленні каналу.

Уточнюється, що "Бенкендорф, який обіймав цю посаду з 2013 року, йде за власним бажанням у зв'язку з особистими обставинами".

Його місце з 15 вересня займе Катерина Шкуратова, яка досі була членом правління телеканалу "Інтер", виконавчим продюсером телеканалу і очолювала продакшн-компанію "Інтер Медіа Груп ТОВ "07 Продакшн".

Канал уточнює, що Шкуратова працює на телебаченні 20 років.

"Інтер" неодноразово критикували за проросійський контент.

Нещодавно в інтернеті було викладено листування колишнього креативного продюсера підсумкової програми новин "Подробности недели" на телеканалі "Інтер", громадянки РФ Марії Столярової з кремлівським пропагандистом Леонідом Муравйовим, де йшлося про погодження сюжетів на користь сепаратистів, виконання політичних замовлень Кремля.

4 вересня під час пікетування невідомими у камуфляжі загорілася будівля "Інтера" на Дорогожичах. Спочатку повідомлялося, що потерпілих не було, проте пізніше стало відомо, що співробітниця каналу Олена Зоріна травмувала хребет, вибираючись з охопленої димом будівлі. За словами журналіста Дмитра Литвина, в будівлі нібито було розлито горючу суміш, а під офісом "знайшли протитанкову міну". Поліція спростувала цю заяву. Кількох присутніх поруч з будівлею проукраїнських активістів запросили для пояснень, але пізніше відпустили.

Керівництво телеканалу звернулося до Петра Порошенка з проханням про захист. Президент доручив генпрокурору Юрію Луценку узяти розслідування інциденту під особистий контроль.

5 вересня ветерани АТО встановили під головним офісом телеканалу на Дмитрівській наметове містечко з вимогою припинити мовлення "Інтера", своєю чергою канал відгородився від них металевим парканом та колючим дротом. Пізніше з'явилася інформація, що активісти висунули керівництву телеканалу певні вимоги (зокрема, звільнення російського політтехнолога, громадянина РФ Ігоря Шувалова, відмова від російської кіно- і телепродукції), які були прийняті в обмін на припинення блокади. Термін виконання вимог - 5 днів.

Того ж дня адміністрація "Інтера" заявила, що не брала на себе таких зобов'язань.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 1151 | Додав: adminA | Теги: в Бенкендорф, пост голови правління телеканалу Ін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]