Сб, 2024-04-20, 02:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:54
З потенційними партнерами по коаліції Меркель досягла згоди у фінансових питаннях
Інші останні Новини Європейського Союзу

Генсекретар партії "Християнсько-демократичного союзу" Ангели Меркель заявив, що потенційні партнери по коаліції зустрілися в Берліні та узгодили фінансові та податкові цілі для нового уряду.

Про це повідомляє DPA.

"Це був довгий вечір, але це було варте того", - заявив Пітер Таубер після чергового раунду переговорів з консерваторами та представниками "Вільної демократичної партії" й партії "Союз-90"/"зелених".

Таубер зазначив, що перемовники погодились, що Німеччина не повинна створювати жодного нового боргу, а також те, що податок на прибуток та корпоративний податок для покриття витрат на возз'єднання Німеччини має бути скасований.

В одній із коаліційних угод також був включений перелік заходів з надання податкових пільг. Повідомляється, що "Зелені" відмовилися від своєї політичної мети - стягувати податок на велике багатство.

Лідер "Вільної демократичної партії" Крістіан Лінднер написав у Twitter, що попередня угода може означати "поворотний пункт у фінансово-бюджетних питаннях" для Німеччини.

Раніше у Меркель заявляли, що переговори про формування коаліції у німецькому парламенті можуть затягнутися до початку наступного року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 771 | Додав: adminA | Теги: коаліція, фінансові питання, потенційні партнери, Меркель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]