Пт, 2024-03-29, 11:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:21
З президентом Польщі Обама поговорив про вибори в Україні
Інші останні Політичні новини
Новообраний президент США Барак Обама у телефонній розмові привітав президента Польщі Броніслава Коморовського з Днем незалежності. Про це в коментарі телеканалу tvn24 повідомила речниця президента Польщі Йоанна Тшаска-Вечорек, повідомляє Укрінформ.

Сторони, серед інших, порушили й питання європейських перспектив України після парламентських виборів.

"Президенти говорили також про військову співпрацю, економічне співробітництво і про нинішню ситуацію в Україні після виборів", - зазначила Тшаска-Вечорек.

Міністр канцелярії президента Польщі Яромир Соколовський підтвердив, що темою розмови президентів США та Польщі була "перспектива зближення України із Заходом після парламентських виборів".

Вибори народних депутатів проходили в Україні 28 жовтня. 225 народних депутатів обирали за партійними списками, ще 225 – по мажоритарних округах.

10 листопада надзвичайний і повноважний посол України Юрій Щербак заявив, що політика США щодо України стане жорсткішою у зв'язку з переобранням Обами на пост президента і майбутньою відставкою Хілларі Клінтон з посади Держсекретаря.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 949 | Додав: adminA | Теги: вибори в Україні, президентом Польщі, обама | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]