Пт, 2024-04-19, 11:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:49
З рахунком 3:0 "Металіст" виграє за допомогою Девіча, а "Дніпро" громить ослаблений "Арсенал"
Інші останні Спортивні новини
"Металіст" і "Дніпро", які недавно вилетіли з Ліги Європи і тепер провели відчайдушну боротьбу за срібні нагороди чемпіонату України, здобули чергові перемоги. Правда характер успіху був різним: дніпропетровці впевнено обіграли "Арсенал" 3:0, а "Металіст", ведучи в матчі з донецьким "Металургом" 3:0, ледве не упустив своє щастя - 3:2.

У Харкові на поле вийшов новачок господарів Марко Девіч, який, як виявилося, вніс свою лепту в перемогу команди. З перших хвилин команди почали обмінюватися небезпечними моментами. Тим не менш, перший гол футболісти спорудили в кінцівці тайму - харків'яни почали швидку контратаку після втрати "Металурга", і Жажа довгою передачею знайшов Марлоса, який обіграв воротаря донеччанина Паньківа - 1:0. У цілому, голкіпер "Металурга" діяв надійно, але і він був безсилий після того, як його партнер Микола Морозюк зрізав м'яч у власні ворота, намагаючись розрядити обстановку свого штрафного - 2:0.

"Металург" міг відповісти відразу ж після другого гола, але Траоре не скористався помилкою Горяїнова, а Чечер трохи пізніше пробив мимо воріт. А через кілька хвилин "Металіст" здавалося поставив переможну крапку в матчі, коли швидкий контрвипад Марлоса завершився точним пострілом Марко Девіча. Ось так український серб відзначив своє повернення в рідні стіни - 3:0. Але донеччани видали божевільну кінцівку: Морозюк реабілітувався за автогол двома точними і результативними передачами на Мораес - 3:2. А на останніх хвилинах Мораес ледь не скористався невдалою дією Горяїнова.

"Металіст" і "Дніпро", недавно вилетіли з Ліги Європи і тепер провідні відчайдушну боротьбу за срібні нагороди чемпіонату України, здобули чергові перемоги. Правда характер успіху був різним: дніпропетровці впевнено обіграли "Арсенал" 3:0, а "Металіст", ведучи в матчі з донецьким "Металургом" 3:0, ледве не упустив своє щастя - 3:2.

У Харкові на поле вийшов новачок господарів Марко Девич, який, як виявилося, вніс свій внесок в перемогу команди. З перших хвилин команди почали обмінюватися небезпечними моментами. Тим не менш, перший гол футболісти спорудили в кінцівці тайму - харків'яни почали швидку контратаку після втрати "Металурга", і Жажа довгою передачею знайшов Марлоса, який обіграв воротаря донеччан Паньківа - 1:0. У цілому, голкіпер "Металурга" діяв надійно, але і він був безсилий після того, як його партнер Микола Морозюк зрізав м'яч у власні ворота, намагаючись розрядити обстановку свого штрафного - 2:0.

"Металург" міг відповісти відразу ж після другого гола, але Траоре не скористався помилкою Горяїнова, а Чечер трохи пізніше пробив мимо воріт. А через кілька хвилин "Металіст" здавалося поставив переможну крапку в матчі, коли швидкий контрвипад Марлоса завершився точним пострілом Марко Девіча. Ось так український серб відзначив своє повернення в рідні стіни - 3:0. Але донеччани видали божевільну кінцівку: Морозюк реабілітувався за автогол двома точними і результативними передачами на Мораеса - 3:2. А на останніх хвилинах Мораес ледь не скористався невдалим дією Горяїнова.

У Дніпропетровську все було набагато спокійніше: позбавлений нормальної підготовки до весняної частини сезону "Арсенал" пропустив три м'ячі від набирає обертів "Дніпра". На 19-й хвилині Зозуля відкрив рахунок, добивши головою відскочивший до нього м'яч, на 50-й хвилині відзначився бразилець Матеус, а на 68-й третій гол забив Федецький. До кінця матчу синьо-біло-блакитні могли ще кілька разів відзначитися, але поєдинок так і завершився з рахунком 3:0.

У третьому матчі другого ігрового дня 19-го туру "Іллічьовець "обіграв аутсайдера турніру запорізький "Металург".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 968 | Додав: adminA | Теги: Дніпро, 3:0, Девіч, Арсенал, Металіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]