Чт, 2024-03-28, 12:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:19
З шести міст України на фестиваль "Країна мрій" організують спецавтобуси
Інші останні Культурні новини

  Організатори фестивалю "Країна мрій" оголосили про те, що автобуси з кількох міст України забезпечать поїздку глядачів прямо до місця свята, передає Cultprostir.

Буде організовано спеціальні рейси з Білої Церкви, Умані, Черкас, Житомира, Чернігова та Вінниці. Вартість поїздки на фестиваль для іногородніх (500-650 грн.) включає: трансфер до Києва і назад, фестивальний абонемент на два дні відвідування і можливість перебувати на території наметового містечка в Пирогові.

Організатори підкреслюють, що вони не надають наметів відвідувачам, тому про спорядження глядачі мають потурбуватися заздалегідь. Ще одним важливим моментом є те, що відправлення автобусів із зазначених вище міст на фестиваль можливео тільки в разі його повної комплектації пасажирами.

"Країна мрій" відбудеться 20-21 червня в Національному музеї народної архітектури та побуту в Пирогові. На трьох фестивальних сценах виступить понад сорок виконавців, серед яких ONUKA, "Бумбокс", ТНМК, ВВ, "Жадан та Собаки", The Doox і багато інших.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 799 | Додав: adminA | Теги: Фестиваль Країна Мрій, спецавтобуси, шести міст України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]