Сб, 2024-04-20, 02:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:00
З вини одного водія зіткнулося 176 автомобілів на трасі в Теннессі
Інші останні Новини світу

На ділянці одного із шосе в штаті Теннессі сталися три великі ДТП, у які загалом втрапили аж 176 автомобілів, повідомляє РИА "Новости".

Серія інцидентів сталася ранкової години пік 1 грудня. Як зазначається, водій однієї з машин не впорався з керуванням і з'їхав у кювет, чим викликав ланцюгову реакцію.

Згідно попередніми даними, причинами ДТП стали сильний туман й ожеледь на дорозі.

У результаті ДТП загинула одна людина. Як повідомляється, легкову автівку, у якій він їхав, придавило напівпричепом. Ще 16 осіб постраждали й були доставлені в місцеві лікарні, їхні травми виявилися нескладними.

Через інциденти рух по шосе було перекрито на кілька годин. Близько 50 машин зазнали значних ушкоджень, і екстреним службам штату довелося використати для їхнього транспортування евакуатори.

Нагадаємо, понад півсотні автомобілів зіткнулися через густий туман на швидкісній автотрасі під Мюнстером на заході Німеччини.

Перед тим 9 квітня у Німеччині сталася найбільша аварія за всю історію землі Мекленбург - Передня Померанія. Автокатастрофа за участю 80 авто сталася на швидкісній магістралі поблизу німецького Ростока на півночі країни. У ній загинули 10 осіб, ще близько 150 отримали травми. Причиною аварії стала раптова піщана буря на узбережжі Балтійського моря, яка різко знизила видимість на дорозі.

12 березня 2010 року ожеледиця спричинилася до зіткнення 130 автомобілів на трасі на південному заході ФРН, що сполучає Люксембург і Мюнхен. Тоді в аварії отримали поранення 25 осіб.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1111 | Додав: adminA | Теги: штат Теннессі, аварія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]