Чт, 2024-04-25, 10:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:29
За 30 метрів від автомобілів спостерігачів впали два снаряди - бойовики обстріляли місію ОБСЄ
Інші останні Надзвичайні новини

  Обидва вибухи були спричинені розривами 82-міліметрових мінометних мін

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) потрапили під обстріл на підконтрольній сепаратистам території Донбасу, йдеться у звіті СММ ОБСЄ. Інцидент стався напередодні, 10 березня, на західній околиці підконтрольного сепаратистам села Пікузи.

Згідно з повідомленням, патруль СММ у складі шістьох спостерігачів та двох автомобілів здійснював моніторинг дотримання режиму припинення вогню для проведення ремонтних робіт на газопроводах, пошкоджених у результаті обстрілу 8 березня.

Автомобілі СММ були припарковані неподалік передового блокпоста бойовиків так званої "Донецької народної республіки". Приблизно у 30 метрах від автомобілів упали два снаряди. Автомобілі накрило ґрунтом, що розлетівся в результаті вибуху снаряда при ударі об землю.

За оцінкою спостерігачів, "обидва вибухи були спричинені розривами 82-міліметрових мінометних мін", йдеться у повідомленні.

Після двох вибухів патруль СММ залишив район. Ніхто зі спостерігачів не постраждав, не було пошкоджено і автомобілі місії. Спостерігачі також повідомили про п'ятьох місцевих жителів, які лежали на землі, та шістьох озброєних бойовиків, які ховалися в окопах під час обстрілу.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 585 | Додав: adminA | Теги: обстріл, бойовики, Місія ОБСЄ, два снаряди | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]