Вт, 2024-04-23, 18:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:40
За 50 секунд український камерунець нокаутував російського американця. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Боєць черкаського клубу Grizzly, громадянин Камеруна Дональд Нджата в Москві здобув перемогу над зіркою змішаних єдиноборств американським росіянином Джеффом Монсоном. Про це повідомляє infomist.ck.ua.

"Черкащанин" відправив фаворита в нокаут вже в першому раунді. Бій тривав близько 50 секунд. Нджата повалив росіянина акцентованим ударом в голову, і після пропущеного удару Монсон так і не зміг піднятися. Відзначимо, що ініціатором бою виступив сам Монсон.

Як відомо, у вівторок, 22 грудня, 44-річний Монсон на прізвисько "Сніговик" заявляв виданню "Р-Спорт", що йому схвалили отримання російського громадянства, і в бою з Нджатою він виступить під російським прапором. Про бажання отримати російське громадянство Монсон заявив ще в березні 2013 року.

Нагадаємо, раніше екс-чемпіон світу з боксу 46-річний Рой Джонс-молодший, який отримав у вересні російське громадянство, також програв свій перший поєдинок в новому статусі: у четвертому раунді британець Енцо Маккарінеллі відправив Джонса-молодшого в нокаут.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 704 | Додав: adminA | Теги: 50 секунд, нокаут, російський американець, український камерунець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]