Чт, 2024-03-28, 21:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:33
За добу бойовики 30 разів порушили "безстрокове припинення вогню". ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу проросійські бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Зокрема, на Луганському напрямку зафіксовано 15 порушень "режиму тиші". Ворог вів турбуючий вогонь з кулеметів, стрілецької зброї та гранатометів по Новоолександрівці, Новозванівці та Попасній. Крім того, по Новоолександрівці вів вогонь снайпер", - зазначили в штабі.

На Маріупольському напрямку було зафіксовано 10 порушень "режиму тиші", а на Донецькому напрямку - 5 порушень.

"Так, бойовики обстріляли Широкине з 120 мм та 82 мм мінометів. А по Мар’їнці, Павлопілю та Широкиному російсько-окупаційні війська застосували гранатомети та стрілецьку зброю. Провокативні обстріли з боку противника велися по позиціях українських захисників у Авдіївці з гранатометів та стрілецької зброї. А по Майорську вів вогонь снайпер", - йдеться в повідомленні.

Також в зоні АТО зафіксовано проліт 12 безпілотників. У штабі АТО наголосили, що попри провокативні дії бойовиків, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод.

Як повідомлялося раніше, український розвідник батальйону "Донбас" Вадим Матросов загинув через підрив на міні в зоні АТО.

Нагадаємо, 26 серпня на засіданні контактної групи в Мінську було досягнуто домовленості про "безстрокове припинення вогню" на Донбасі від опівночі 1 вересня. Однак бойовики постійно порушують "режим тиші", хоча інтенсивність обстрілів дещо зменшилась.

Напередодні повідомлялося, що внаслідок бойових дій у зоні АТО один український військовий загинув, двох було поранено.   

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 767 | Додав: adminA | Теги: безстрокове припинення вогню, бойовики, 30 разів, Доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]