Ср, 2024-04-24, 22:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:02
За добу бойовики 44 рази обстріляли сили АТО, четверо загиблих. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За добу бойовики 44 рази обстріляли сили АТО, загинуло троє мирних громадян і один військовослужбовець, ще троє військових були поранені.

Про це сьогодні, 22 лютого, повідомив речник АТО Андрій Лисенко на брифінгу в Києві.

"За останню добу загинув один український військовослужбовець, ще троє отримали поранення", - наголосив Лисенко.

"Всього вчора, 21 лютого, було здійснено 44 вогневі удари по опорних пунктах українських силовиків. Зокрема, на Донецькому напрямку позиції наших військових неподалік селищ Піски, Опитне, Водяне та Тоненьке були обстріляні із застосуванням реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів тощо", - наголосив Лисенко.

За його словами, ці провокації вкотре призводять до загибелі мирних мешканців.

"Учора об 11.40 у місті Авдіївка під час артилерійського обстрілу бойовиків у будівлю приватного кафе влучив снаряд. В результаті вибуху загинуло троє людей", - сказав Лисенко.

Разом з тим він повідомив, що на Маріупольському напрямку неподалік селища Широкіне бойовики з танка, мінометів та стрілецької зброї чотири рази обстріляли позиції сил АТО і здійснили спробу їхнього штурму.

"Напад відбито", - наголосив Лисенко.

Окрім того, він додав, що в цьому районі спостерігається накопичення живої сили та військової техніки бойовиків.

Інформаційно-аналітичний центр РНБО оприлюднив карту ситуації на сході України станом на 12:00 22 лютого. Раніше сьогодні прес-центр АТО повідомив, що незважаючи на домовленості про відведення військ, бойовики не припиняють вогонь на Донбасі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 811 | Додав: adminA | Теги: обстріл, добу, АТО, 44 рази, бойовики, четверо загиблих. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]