Пт, 2024-04-19, 07:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:16
За добу бойовики 63 рази обстріляли позиції ЗСУ. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу 10 лютого бойовики 63 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України в зоні бойових дій на Донбасі, повідомляє прес-служба штабу АТО.

Зокрема, на Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали Гнутове, Павлопіль, Широкине і Водяне з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Околиці Красногорівки бойовики обстрілювали з РСЗВ БМ-21 Град, танків і мінометів.

На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали Авдіївку, Невельське і Опитне з мінометів калібру 120 мм, Новгородське, Невельське, Луганське та Зайцеве - з гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, по позиціях в околицях Авдіївки, Луганського та Верхньоторецька вели вогонь снайпери бойовиків.

На Луганському напрямку бойовики обстрілювали Кримське з мінометів калібру 120 мм і Новозванівку - з гранатометів і стрілецької зброї.

Втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає.

Раніше повідомлялося, що в Дніпрі наразі знаходяться 120 невпізнаних тіл українських військовослужбовців. Є також невпізнані тіла в Запорізькій області та в Харківській, також є кілька могил у Старобільську.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 670 | Додав: adminA | Теги: обстріл, бойовики, 63 рази, позиції ЗСУ, Доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]