Чт, 2024-03-28, 20:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:21
За добу на Донбасі зафіксовано 34 обстріли по ЗСУ. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу 30 вересня на Донбасі російсько-окупаційні війська 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6.00.

Так, на Луганському напрямку зафіксовано 8 порушень "режиму тиші". Противник робив збройні провокації в районі Новоолександрівки і Новозванівки, де застосовував стрілецьку зброю і кулемети. Крім того, по Новоолександрівці вів вогонь снайпер, а по Станиці Луганській вогонь відкривали з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 10 обстрілів. Окупанти порушували "режим тиші" в районі Павлополя, Широкиного, Старогнатівкиі, Мар'їнки, використавши при цьому стрілецьку зброю, а в районі Богданівки бойовики відкривали вогонь з гранатометів.

На Донецькому напрямку зафіксовано 16 обстрілів. Бойовики з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки, Кам'янки, Верхньоторецького і Зайцевого. Також по Авдіївці ворог відкривав вогонь з артилерії 122-го калібру, а по Верхньоторецькому й Авдіївці окупанти стріляли з мінометів 120-го і 82-го калібру.

Також в зоні АТО за минулу добу був помічений проліт 4 БПЛА.

Бойовики призупинили пропуск громадян навпроти КПВВ "Станиця Луганська" - ДПС

Навпроти контрольного пункту в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" представники незаконних збройних формувань призупинили в односторонньому порядку пропуск осіб, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"З невідомих причин бойовики відмовилися пропускати громадян", - йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначають, що КПВВ "Станиця Луганська" працює в штатному режимі і прикордонники в суботу почали оформлення осіб з моменту його відкриття.

Раніше повідомлялося, що запланована на 30 вересня відеоконференція Тристоронньої контактної групи із запрошенням представників угруповань, які контролюють окремі райони Донецької і Луганської областей, не відбулася у зв'язку з відмовою донецьких терористів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 714 | Додав: adminA | Теги: Донбас, 34 обстріли по ЗСУ, Доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]